Svalt på Kontoret med Effektiva Solskyddsfilmer

Optimerad Komfort och Energi med Solskyddsfilm

Solens strålar kan vara både en välsignelse och en utmaning när det gäller inomhusklimatet. Med våra solskyddsfilmer för fönster kan du njuta av fördelarna med naturligt ljus utan att kompromissa med komforten. Låt oss hjälpa dig skapa en mer behaglig och energieffektiv arbetsmiljö. Kontakta oss idag för mer information och en kostnadsfri konsultation!
Solskyddsfilmer är ett bra val för både plånbok och miljö. Visste du att det är fyra gånger dyrare att kyla ner ett rum än att värma upp det?

från 699kr

Professionell
Bilar är vår passion!
Miljövänligt
Vi gillar miljön
4.9
Nöjdhetsbetyg

snabbt, enkelt och prisvärt

Bil Folierings är en snabb och prisvärd metod för att förändra utseendet på din bil. Det innebär att man täcker bilens kaross med en folie av vinyl eller polyuretan, som kan göras i olika färger och mönster. Detta ger en möjlighet att skilja sig från mängden och ge bilen en unik look.

Är du Intresserad av Solskyddsfilmer?

Låt oss hjälpa dig skapa en mer behaglig och energieffektiv arbetsmiljö. Kontakta oss idag för mer information och en kostnadsfri konsultation!

Målsättning med Solskyddsfilmer

Målet med solskyddsfilmer är att minska energiförbrukningen samtidigt som man skapar en behaglig miljö inomhus. Vi har ett brett sortiment av filmer som ger solskydd och värmeisolering för fönster, dörrar, fasader och takfönster. Solskyddsfilmer är ett perfekt sätt att skapa en ljus och naturlig inomhusmiljö året om utan några konstigheter.

Fördelar med Solskyddsfilmer

Specialister på bil
Detailing och Rengöring
För bästa resultat i din bostad, kontor eller arbetsplats, komplettera fönstren med extra solskydd som markiser eller persienner.Värna om miljön och minska energiförbrukningen med solskyddsfilmer. Värmeisolera fönster, dörrar, fasader och takfönster för att skapa en behaglig inomhusmiljö för din boplats, ditt kontor eller arbetsplats.
I en fastighet med stora glaspartier gör solskyddsfilmer en enorm skillnad. Tack vare avancerad förädlingsteknik har filmerna utvecklats till en av de viktigaste komponenterna i detta arbete. Därefter anpassar man installationen beroende på vilken typ av byggnad filmerna ska pryda. Kontor brukar oftast ha ett överskott av värme, medan bostäder tenderar att ha ett underskott. Oavsett byggnad anpassar våra experter solskyddsfilmerna så att de passar era behov.

Kundnöjdhet i fokus

Kontakta oss nu
för att boka tid

Vänta inte längre, ta första steget för att förändra din bil idag! Kontakta oss för en gratis offert och låt oss visa
hur vi kan ge din kontor ett nytt utseende med våra professionella tjänster.
© 2022 DGT Wrap & Detailing. All rights reserved. Onic Webbyrå

Förnya Bilens Utseende

Vi Erbjuder Alltid Konkurrenskraftiga Priser På Bil Proffsig Fordonsdekor Och Folierings Tjänst

Få din bil att skinna som ny

Ta det första steget mot en renare, fräschare bil idag genom att ta vårt erbjudande."

Få din bil att skinna som ny

Ta det första steget mot en renare, fräschare bil idag genom att ta vårt erbjudande."